Problemer med hårtap?

Provexin™ A100HF – et nytt medisinsk produkt som kan bidra til å øke hårtilvekst og minske hårtap.

Arvelig hårtap – hva skyldes det?

Den vanligste årsaken til hårtap er androgen alopeci. Hele 95 % av alle menn som opplever hårtap har denne lidelsen. Androgen alopeci kan ramme både menn og kvinner og skyldes en kombinasjon av hormonforandringer, arv og alder.

Hvordan virker Provexin™A100HF

Provexin™A100HF er en gel som inneholder ingredienser som skaper gode vekstbetingelser ved hårtap som følge av androgen alopeci. Provexin™A100HF inneholder 1,5-pentandiol, som ved å øke vanninnholdet i det ytterste hudlaget fungerer som et løsemiddel for stoffer som kan blokkere hårsekkene, blant annet døde hudceller og talg. Provexin ™A100HF inneholder også næringsstoffer som bidrar til å bedre forutsetningene for hårtilvekst.

Produktet er evaluert i åpne studier i blant annet Sverige, USA og Japan. Hos halvparten av forsøkspersonene økte hårtilvekstenveksten med 50 %, hos en tredjedel økte den med 100 %. Studiene viser at hårtilvekst kan gjenskapes dersom hårfolliklene ikke er helt døde. De pasientene som opplevde best hårtilvekst hadde hatt hårtap i mindre enn 5 år.

Hvordan bruker jeg Provexin™A100HF

Provexin™A100HF er enkel i bruk. Gelen påføres hver morgen og kveld på området som er rammet av hårtap og kan fint kombineres med stylingprodukter. Produktet er klassifisert som medisinsk utstyr, og det er ikke registrert noen bivirkninger av det.

 

 

 

Reklamer