Må du ofte på toalettet om natten?

Ingenting er som å våkne frisk og uthvilt etter en god natts søvn. Disse dyrebare nattetimene vi tilbringer i sengen vår hver eneste natt er nemlig alfa og omega for å opprettholde en god helse. Når du sovner går du inn i en hvilemodus der kroppstemperatur, blodtrykk og puls synker, slik at kroppen bruker minimalt med energi, og derfor kan restituere og pleie både kropp og hjerne.

Plager med prostata

Med alderen kan man få ulike plager med prostata som for eksempel svak urinstråle, hyppig vannlatning om natten, lang tid for å late vannet og en følelse av at du aldri får tømt deg helt. Du kan også oppleve inkontinens eller drypping etter vannlating, og at det haster å komme seg til toalettet når du må tisse.

Disse symptomene og problemer med vannlating forsvinner selvsagt ikke når du går og legger deg for kvelden, og kan derfor føre til mange toalettbesøk utover natten. Og når nattesøvnen stadig blir forstyrret, og du aldri får den gode søvnen du trenger, vil dette også gå ut over de timene av døgnet der du er våken. Du vil ha mindre energi og føle deg både trøtt og sliten, i tillegg til at det kan ha stor innvirkning på humøret ditt – hvilket kan gå ut over dine nærmeste.

Prosta Redux for vannlatingsproblemer

Prosta Redux er skreddersydd for menn som allerede har problemer knyttet til hyppig vannlating, eller ønsker å forebygge det.

Prosta Redux inneholder ekstrakter fra Pygeum africanum og Urtica dioica som kan:

  • Avhjelpe hyppig vannlating om natten
  • Gi mer energi som følge av bedret nattesøvn
  • Bidra til et mer stabilt vannlatingsmønster
  • Bedre evnen til å tømme blæren helt
Reklamer