Kan man få i seg for mye av enkelte vitaminer og mineraler ved å ta Norvital sine kosttilskudd?

Svaret er nei hvis du følger anbefalt dosering. Mengden vitaminer og mineraler er godt innenfor maksimalverdien.

Kosttilskudd – naturidentiske og matekvivalente

Ingrediensene i våre kosttilskudd er naturidentiske og mengden virkestoffer er matekvivalente. Det vil si at ingrediensene er i samme form som man finner i naturen (plante- eller dyreriket) og at kosttilskuddene ikke inneholder mer vitaminer og mineraler enn du kan få i deg via kostholdet*.

Les hvaNorsk Opplysningskontor for Helsekost skriver: http://www.helsekostopplysningen.no/Artikler/Skremselspropaganda/

Følg anbefalt døgndosering

Følger du våre anbefalte døgndoser risikerer du heller ikke at kroppen får for mye av enkelte vitaminer. I tillegg skal man huske på at enkelte vitaminer er vannløselige (vitamin C og vitamin B). Det betyr at de ikke lagres i kroppen, men forsvinner ut via urinen når kroppen har tatt opp det den trenger.

Alle våre kosttilskudd er produsert etter retningslinjer for Good Manufacturing Practice (GMP). GMP er anvisninger for fremstilling av blant annet mat og medisiner og beskriver god praksis for kvalitetskontroll, produksjon og testing.

Har du allergier eller er gravid, bør du ta kosttilskudd i samråd med legen din. Har du flere spørsmål om våre kosttilskudd, les mer i ‘spørsmål og svar’ eller kontakt kundeservice på epost: kundeservice@norvital.no eller på telefon: 815 11 600.

Norvital – våre kvalitetskrav er din trygghet!

Norvital er et av Norges ledende selskap innen salg av helsekostprodukter direkte til forbruker og har solgt kosttilskudd i over 10 år. Vi er tilknyttet et team med spesialister som jobber med å utvikle produkter som kan bidra positivt i forhold til å bevare helsen på flere områder. Våre spesialister sikrer at alle ingredienser følger de nye, strenge kravene som er satt av EU og at vi følger EU forordningen for helsepåstander. I tillegg har vi en av bransjens strengeste kvalitetskrav til våre leverandører som blant annet betyr at vi kan spore hver enkelt ingrediens til opprinnelsesstedet.

*Produkter som inneholder urter (Bacopa, Rosenrot, Pygeum africanum, Boswellia serrata) vil ikke være en del av et vanlig norsk kosthold og du bør rådføre deg med lege dersom du lurer på om de kan komme i konflikt med for eksempel medisinbruk. Kosttilskudd skal være et tilskudd til kosten og skal ikke erstatte medisiner utskrevet av lege. Ingen av våre kosttilskudd inneholder ekstrakt fra grønn te.

Reklamer