Immunsystemet trenger trening

Siden du skal leve med deg selv hele livet, bør du sørge for å leve slik at din kropp skal fungere optimalt så lenge som mulig. Da er det viktig med et godt immunsystem.

Moderat, regelmessig mosjon styrker immunforsvaret ditt

Det er mange faktorer som spiller inn når vi skal forsøke å styrke vårt immunsystem. Trening er generelt bra for vår helse, men studier viser også at det skjer fysiologiske endringer i immunsystemet som et resultat av moderat fysisk aktivitet eller trening. Trening styrker altså kroppens forsvar mot livsstilssykdommer. I tillegg til en rekke andre gunstige effekter. Det er dokumentert at kun 30 minutters fysisk aktivitet daglig kan det bedre kroppens funksjoner på generell basis.

Mange lar være å trene dersom de kjenner at de er i ferd med å få en forkjølelse. Hvis man har feber og føler seg slapp er nok det en riktig avgjørelse, men man kan gjerne bedrive moderat trening dersom en ikke har feber. Det er derimot veldig viktig å passe på kosthold og søvnmengde i en slik periode for å forebygge at forkjølelsen utvikler seg.

Hvordan forebygge forkjølelse? Få gode tips her!

Hold deg frisk i vinter

Vil du holde deg frisk i høst og vinter kan kosttilskudd være en ekstra forsikring. MaxiResist inneholder ingredienser som bidrar til å opprettholde normal funksjon av immunsystemet.

Les mer om kosttilskudd som holder deg frisk her.

MaxiResist inneholder:

• NBG®
• Vitamin D som bidrar til å opprettholde normal funksjon av immunsystemet
 Vitamin C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, samt opprettholde normal funksjon av immunsystemet
• Selen bidrar til å beskytte celler mot oksidativt stress

Les mer om MaxiResist og om immunforsvaret her.

Reklamer