Bli med i trekningen av Norvital sitt påskeegg med CFK Forte, Q10, samt treningsjakke fra Newlinesport!

Påskeegget inneholder kosttilskudd for økt forbrenning (CFK Forte) og mer energi (Blåbær, Acai, Q10), samt treningsjakke fra Newlinesport.com/NQ Sport. Rød jakke for kvinner og blå for menn. Reidun har på seg den røde kvinnemodellen.

Reidun deler ut påskeegg

Hvordan fungerer CFK Forte?

Du har kanskje hørt at krom bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå? Svingninger i blodsukkeret kan føre til svimmelhet, sult og sukkersug. Ved å spise jevnlig kan man stabilisere blodsukkeret. På grunn av krom sine nevnte positive effekter på blodsukkeret, har vi tilsatt krom i CFK Forte.

I tillegg inneholder CFK Forte en ekstrakt fra rød pepper (chiliekstrakt) – Capsicum. En studie fra USA bekrefter at denne ekstrakten** bidrar til en økt nedbrytning av fett ved trening. Derfor kan kosttilskudd med Capsicum være gunstig for deg som trener regelmessig, eller for deg som vil øke effekten av treningen for å gå ned i vekt.

Det er ikke alle som kjenner til at vi har flere forskjellige typer fett i kroppen blant annet hvitt og brunt fett. Det hvite fettet er det som kroppen lagrer på mage, rumpe og lår, mens det brune fettet produserer varme til kroppen. Vi har tilsatt fucoxanthin i CFK Forte fordi denne ingrediensen kan omdanne hvitt fett til brunt fett. Fucoxanthin utnytter lagrede fettceller i kroppen og omdanner dem til energi.

Norvital og CK Forte

Det finnes en rekke hjelpemidler for å slanke seg på markedet. Hvorfor skal jeg stole på Norvital og CFK Forte?

  • Norvital følger EFSA sitt regelverk og forholder seg til godkjente helsepåstander.
  • CFK Forte er et kosttilskudd, ikke en slankepille. Det er derfor helt trygt å ta.

Fakta om kosttilskuddene

  • Capsicum øker forbrenningen og bidrar til vektreduksjon
  • Fucoxanthin utnytter lagrede fettceller i kroppen og omdanner dem til energi
  • Krom bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå

**100 mg Capsimax

Norvital har flere produkter som inneholder antioksidanter som C og E vitamin; Acai Super, Blueberry og Q10.

Frie radikaler og oksidativt stress

Frie radikaler er giftstoffer som kroppen produserer når den forbrenner oksygen. Dette er en helt naturlig prosess i kroppen, men prosessen forsterkes av ulike faktorer. Sykdommer, røyking, forurensning, medikamenter, stråling og alkohol øker mengden frie radikaler.

Dannelsen av frie radikaler kan skade ulike strukturer og funksjoner i kroppen, og det kan oppstå skader relatert til dette – noe som ofte kalles for oksidativt stress. Mengden av oksidativt stress har igjen vist seg å ha sammenheng med en rekke uheldige helsetilstander. Du kan sammenligne oksidativt stress med det som skjer når jern ruster eller når et oppskåret eple ligger ute og blir brunt.

Heldigvis har kroppen et forsvar mot det oksidative stresset. Kroppens antioksidanter beskytter mot de frie radikalene, og antioksidanter får du fra det du spiser. Til de mest kjente antioksidantene hører vitamin C og vitamin E, samt stoffer som karotenoider, lykopen og fenoler. Det finnes faktisk flere tusen ulike antioksidanter.

Reklamer