Plager i muskler og ledd?

Mange opplever problemer med stive knær, ankler, fingre og skuldre. Ofte kan det være vanskelig å gjennomføre dagligdagse gjøremål eller å være aktiv i deltaker i samfunnet på grunn av plagene. Det er blitt gjennomført mye forskning på dette og vi i Norvital har utviklet produktet MaxiFlex med dette i tankene.

Vitenskaplige undersøkelser viser at ingrediensene 5-Loxin® som MaxiFlex inneholder, kan bidra til å redusere muskel og leddplager.

5-Loxin® er et patentert høykonsentrert ekstrakt av Boswellia serrata som ved flere publiserte studier har vist seg å:

  • Virke lindrende ved ømme og stive ledd
  • Øke beveligheten og bidra til å beholde smidige ledd
  • Hindre tilvekst av enzymer som bryter ned brusk, kollagen og tilhørende benvev

Kollagen II er en viktig byggestein i bindevevet i ben, brusk, sener og leddbånd, mens vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

Forskning på 5-Loxin

Studier som er gjennomført viser at 5-Loxin gir forbedring i komfort og mobilitet av ledd alt ved en dose på kun 100 mg (Sengupta, et. al., Arthritis Research and Therapy, Vol 10 (4), R85.).

ledd

Hvor kommer Boswellia serrata ekstrakt fra?

Boswellia serrata ekstrakt er utvunnet av kvae(harpiks) tappet fra trer i planteslekten Boswellia som vokser i de tropiske delene av Afrika og Asia. Boswellia serrata har blitt brukt i flere århundre for å fremme helsen i India og Egypt.

Reklamer