Styrk kroppens forsvar med antioksidanter!

grønnskaer på gaffel_medium_VitaeLab_bruker_dette_bildeFrie radikaler er giftstoffer som kroppen produserer når den forbrenner oksygen. Dette er en helt naturlig prosess i kroppen, men prosessen forsterkes av ulike faktorer. Sykdommer, røyking, forurensning, medikamenter, stråling og alkohol øker mengden frie radikaler.

Dannelsen av frie radikaler kan skade ulike strukturer og funksjoner i kroppen, og det kan oppstå skader relatert til dette – noe som ofte kalles for oksidativt stress. Mengden av oksidativt stress har igjen vist seg å ha sammenheng med en rekke uheldige helsetilstander. Du kan sammenligne oksidativt stress med det som skjer når jern ruster eller når et oppskåret eple ligger ute og blir brunt.

Antioksidanter

Heldigvis har kroppen et forsvar mot det oksidative stresset. Kroppens antioksidanter beskytter mot de frie radikalene, og antioksidanter får du fra det du spiser. Til de mest kjente antioksidantene hører vitamin C og vitamin E, samt stoffer som karotenoider, lykopen og fenoler. Det finnes faktisk flere tusen ulike antioksidanter.

Norvital har flere kosttilskudd som inneholder antioksidanter som vitamin C og E vitamin; Acai Super, Blueberry og Q10.

Norvital Blueberry innholder antocyaner, som er de blå fargemolekylene som beskytter blåbæret og holder det ferskt.

Ingrediensene i Acai Super:

Reklamer