Slankepiller – bare juks?

Image

De fleste er klar over at det ikke finnes lettvinte løsninger for å gå ned i vekt. Vektreduksjon handler om å ta bevisste valg i forhold til eget kosthold og fysisk aktivitet. Man må spise sunt og være i aktivitet for å forbrenne flere kalorier enn man inntar. Så enkelt, eller så vanskelig er det.

Likevel er det viktig å merke seg at enkelte stoffer har påvist effekt på forbrenningen. Et eksempel er ingrediensene i Norvital sitt nye kosttilskudd CFK Forte. Ingrediensene i CFK Forte kan bidra til å økt forbrenning. Kanskje kan dette kosttilskuddet gi deg den «kick-starten» du trenger? Eller være en medhjelper underveis i prosessen med å ta av noen kilo? Vektnedgang er ikke gjort på en dag, og det er lett å falle tilbake i gamle vaner, slik at kiloene kommer tilbake. Vi anbefaler derfor regelmessig bruk av CFK Forte.

Hvordan fungerer CFK Forte?

Du har kanskje hørt at krom bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå? Svingninger i blodsukkeret kan føre til svimmelhet, sult og sukkersug. Ved å spise jevnlig kan man stabilisere blodsukkeret. På grunn av krom sine nevnte positive effekter på blodsukkeret, har vi tilsatt krom i CFK Forte.

I tillegg inneholder CFK Forte en ekstrakt fra rød pepper (chiliekstrakt) – Capsicum. En studie fra USA bekrefter at denne ekstrakten** bidrar til en økt nedbrytning av fett ved trening. Derfor kan tilskudd av Capsicum være gunstig for deg som trener regelmessig, eller for deg som vil øke effekten av treningen for å gå ned i vekt.

Det er ikke alle som kjenner til at vi har flere forskjellige typer fett i kroppenblant annet hvitt og brunt fett. Det hvite fettet er det som kroppen lagrer på mage, rumpe og lår, mens det brune fettet produserer varme til kroppen. Vi har tilsatt fucoxanthin i CFK Forte fordi denne ingrediensen kan omdanne hvitt fett til brunt fett. Fucoxanthin utnytter altså lagrede fettceller i kroppen og omdanner dem til energi.

Det finnes en rekke hjelpemidler for å slanke seg på markedet. Hvorfor skal jeg stole på Norvital og CFK Forte?

  • Norvital følger EFSA sitt regelverk og forholder seg til godkjente helsepåstander.
  • CFK Forte er et kosttilskudd, ikke en slankepille. Det er derfor helt trygt å ta.

Fakta om kosttilskuddet

  • Capsicum øker forbrenningen og bidrar til vektreduksjon
  • Fucoxanthin utnytter lagrede fettceller i kroppen og omdanner dem til energi
  • Krom bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå

**100 mg Capsimax

Reklamer